Followers

Kau Dan Aku Menjadi Satu

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 20, 2009

Terlanjur!

ntah apa-apa kan aku hari ni. mungkin disebabkan kena attend 2 meeting dalam tempoh 3 jam buat aku jadi tak betul a.k.a penat. bila dah penat mula la berjalan kat alamanda tu sambil menoleh kedai² yang akan buat SALE. of co GUESS jadi taruhan kan.

tapi kali ni therapy aku silap kena. lately aku jarang benor nak pakai jam kaler silver. entah kenapa, bukan tak lawo...tapi aku rasa aku tak sesuwei ngan kaler tu. aii suka kaler gold lagi la...biar satu badan macam SOLID GOLD.

but tiz one berjaya menarik perhatian aku tau. even kali ni aku amik paling lama tuk memilih...hati macam 50% - 50% nak beli. tapi naluri syaitonn tu lagi kuat ko..so TERBELI la aku.

bila sampai opis je, aku rasa menyesal. naper lak nak ikut perasaan erkk..so ada sorang opismate ni kesian kot ngan aku. tengok muka macam serba salah je kan...yerlah kooo...mmg cantik tapi aku rasa aku tak sesuwei pakai la. so la tu jugak aku lelong...hihihihihi...

aku beli time lunch hour tadi pada harga RM599.00..but a few hour after tat aku lelong kan dengan harga RM400!!. kira aku rugi dalam RM200. so orang yang berjaya membeli dari aku of coz la...hamid kecik tu. kater nya tuk isteri tercinta.


Nota Kaki
Al- Fatihah buat keluarga arwah Tuan Sabri Hat yang telah kembali kerahmatullah pada tengah hari tadi. Semoga roh nya dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang² yang beriman. Amin.

14 orang membebel:

kojah said... Reply to comment Reply to comment

npe g jual kak??dh rugi 200...huhu

Shopaholic Mama said... Reply to comment Reply to comment

alahai mummy...sayangnya, rugi
RM200 dlm berapa jam.

Tapi kalau ada collection 1 silver watch tu, ok jugak, sekali sekala pakai, cantik!

prettyrain said... Reply to comment Reply to comment

la kak. lawanya jam tu. memang dok usya lama dh. tp tk termampu nk beli.
sobsobsob..

Cik Wanie said... Reply to comment Reply to comment

lawanyer jam GUESS tue kak,
hurm,
biasalah kak,
kadang2 bila nafsu tue dah menguasai diri,
mcm tue lah,
tue yg takut tue kan,
hurm....

apapun jam itew mmg cantik:)

umie said... Reply to comment Reply to comment

bena kali..mb ktk selalu make warna gold then mun make warn asilver mesti x ngenak sb ktk putih..mun org kulit putih make gik warna gold lagi menyerlah..hehehe..mun make gelang pun..mesti nampak lawa

[ LADYKiKi] said... Reply to comment Reply to comment

kak nor tok eh..sedekah² kanlah nok lamak² sigek.. hahahahah

balit kuching gik kak.. nak jumpa wawannnnn

Nurhayati said... Reply to comment Reply to comment

la nape jual.. tak suka silver ek.. simpan wat collection la.. nanti mana tau tetiba suka silver lak.. bole tukar2 sudah hehe.. wah mesti wife en hamid tu seronok dapat jam.. bertuah betul.. =)

rasp said... Reply to comment Reply to comment

aiseyman, sis buat jualan lelong tak jemput i pun nghehehehe...

* Al-Fatihah..

Dee said... Reply to comment Reply to comment

tp kalo kak nor pakai sendiri pun rasanya ok kot..tp dh x berkenan nk simpan pun buat apa..jual jelah kan..rugi? nk buat camana..sabar jelah..

cendawanintim said... Reply to comment Reply to comment

alahaiiiiiiii, rugi tu...

jam tu cantik tau..

Moralle said... Reply to comment Reply to comment

actually cantik kan, sayangnyer sis, baru di belik dah di lelong.....bawah harga lorrr...

imz said... Reply to comment Reply to comment

wow...elegan nya jan tangan ni...cantik..!!!...rege pon cantik...hehehe

Mrs.Sheikh said... Reply to comment Reply to comment

uikss.. kak, sy plak jam2 mmg tak pakai.. paling lama sejam je pastu bukak.. panas le gatal le..
lebih rela nengok hp tu...

iskk mahai la guess ni..belum tahap kemampuanku tu kak :D

Lily.Lulu said... Reply to comment Reply to comment

alahai .. akak oi
cantik sangat dah tu
saya pulak gold cam x kena
tatau la kenapa
kalau silver mmg i loike !!
jam hantaran kita guess pun silver jugak
:D

sayang nya akak rugi 200 tu
lain kali beli pilih botoi2 tau
jangan rugi2 lagi
untung opis mate akak tu
mesti isteri dia senyum tak sudah
hehehe ~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...